Battery Benelux breidt verder uit en schijnt haar licht op nieuwe paden!

Battery Benelux breidt verder uit en schijnt haar licht op nieuwe paden!

Ons team is uitgebreid!

U heeft hem wellicht al een keer (telefonisch) gesproken, maar graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u te informeren dat Jeroen van Agthoven per februari j.l. ons team is komen versterken als accountmanager! Jeroen is vanaf heden verantwoordelijk voor al onze relaties in de regio Noord. Zijn collega Marco Stelleman zal, in de rol van accountmanager, regio Zuid voor zijn rekening nemen. Beiden zullen, naast hun klantbezoeken, ook een gedeelte van de week aanwezig zijn op ons kantoor in Mijdrecht om uw (aan)vragen snel en vakkundig te behandelen

Powerteam Battery Benelux

Verlichtingsexpert

Door de komst van Jeroen bij Battery Benelux hebben wij onze kennis én het assortiment uit kunnen breiden met een nieuwe productgroep. Naast ons deskundige en betrouwbare advies op het gebied van batterijen en accupacks, kunt u nu ook terecht voor verlichtingsarmaturen van het bekende kwaliteitsmerk Norton. Vanaf heden kunt u de LED armaturen van Norton bij ons bestellen en deze zijn vanuit voorraad leverbaar. De fluorescentie armaturen van dit merk zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij Battery Benelux, informeer hier naar de levertijden.

Battery Benelux lévert niet alleen de Norton armaturen, Jeroen kan u, met zijn ruim 10 jaar ervaring op dit gebied, tevens voorzien van deskundig advies én lichtberekeningen. Met deze kennis zorgen wij er voor dat u nu op één adres terecht kunt voor al uw nieuwbouw- en onderhoudsprojecten.

Highlights uit het Norton assortiment

Voor degene die nog niet bekend zijn met de armaturen van Norton, onderstaande voorbeelden zijn afkomstig uit ons uitgebreide assortiment.

Terug naar nieuwsoverzicht

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures