Raymond Kwant

verkoop Battery Benelux

Zijn achtergrond in de retail maakt dat hij zeer bedreven is op het gebied van klantcontacten en on- en offline verkoop. Nog niet zo lang in ons team, maar nu al vol power!
Anita van Schaick

bedrijfsadministratie

Doet onze administratie van A tot Z. Weet alles van ons ERP systeem, heeft op elke vraag een antwoord en staat voor optimale efficiency. Al lang in dienst, maar zeker niet stoffig.


Bryan van Rossum

e-commerce / verkoop

Is onze gedreven data-analyticus, hij weet alles van onze webshop en E-business maar is er uiteraard ook voor de charmante klantcontacten. Maar pas op, hij is wél een ex-ijshockeyer.


Chantal Vreedeveld

e-business / ICT

Onze interne ICT vraagbaak. Ook weet ze alles van onze e-business systemen en contracten. Ze is attent en haar geheugen is fenomenaal. Ga dus voorbereid de discussie met haar aan.

 

Edwin Mellink

eigenaar

Is directeur / eigenaar. ‘Snel schakelen’, ‘anticiperen’, ‘handig en strategisch’ zijn de kreten die bij hem passen. Wat ook bij hem past? Nou, het werk moet altijd gisteren klaar zijn!
Erik Pouw

logistiek medewerker

Al meer dan 30 jaar bij ons in deze functie en als eerbetoon draagt ons magazijnplein zelfs zijn naam! Ook op het aller-aller-allerlaatste moment maakt hij bestellingen nog compleet.
Frank Wortel

verkoop BB Hearing

Het aanspreekpunt bij onze hearing divisie. Van origine audicien met een berg aan kennis. Ook de telefoon van Battery Benelux laat hij niet rinkelen, dan heeft ú hem dus aan de lijn.


Lucas Gajewski

grafisch designer

De creatieve 'plaatjesmaker' van ons e-business team. Hij verzorgt het beeldmateriaal voor al onze online en offline uitingen. Maar... heb je ooit het perfecte plaatje? Hij gaat ervoor!

 

Lucas Neeleman

logistiek medewerker

De jongste in ons bedrijf en werkzaam in het magazijn. Een gedreven en vrolijke collega waar de logistieke werkzaamheden in zeer goede handen zijn. En dus ook uw levering!


Monique Pulles

purchasing officer

Is verantwoordelijk voor de inkoop. Zij bouwt op basis van prikkelende humor een leuke samenwerking met de fabrikanten op. Focus op kwaliteit en ze houdt de touwtjes in handen.


Patrick Fruneaux

business analist

Is onze ERP data analyst. Knoopt allerlei gegevens aan elkaar en legt relaties die vooraf onmogelijk leken. Hij gaat de uitdaging wel aan. Dus eigenlijk de matchmaker binnen ons bedrijf.


Pepper

kantoorhond

Heeft jarenlang gezelligheid op de werkvloer gebracht en was met afstand de leukste en meest eigenwijze van ons team. Het is wennen zonder deze lieve pluizebol.

 

Peter van Veen

magazijnchef

Is van de 3W’s. Wat ligt Waar en Waarom? Kent ons magazijn tot in detail en heeft op alles een antwoord. Hij verwoordt zijn goede bedoelingen ook nog eens zo diplomatiek mogelijk.
Saskia Mellink

eigenaar

Het wandelende handboek van ons bedrijf. Zorgt o.a. voor de interne organisatie. Meedenkend en -werkend, klankbord en van alle markten thuis. Bij haar kun je altijd binnenvallen.