Een nieuw label bij Battery Benelux

BB Power LED Noodverlichting Armaturen - nieuws

Gepubliceerd op: dinsdag, mei 23, 2023

Door: Battery Benelux

Bron:

Vanaf nu verkrijgbaar bij Battery Benelux! Noodverlichting armaturen en bijbehorende accessoires onder het private label BB Power LED.

Waarom bieden wij dit nieuwe label aan naast ons huidige assortiment? In veel branches is geen zekerheid als het gaat om continuïteit van leveringen en stabiliteit van prijsstelling. Met deze nieuwe lijn streven wij ernaar om altijd te kunnen leveren met een minimale levertermijn. Daarbij hebben wij goede afspraken met de fabrikant, waardoor wij het gehele assortiment tegen een eerlijke en scherpe (staffel)prijs kunnen aanbieden. 

In de regel geldt dat wij reguliere bestellingen direct vanuit ons magazijn uitleveren. Heeft u een bestelling voor een groot project dan zullen wij u informeren over de levertijd of in delen leveren, zodat u alvast van start kunt.

Het assortiment bestaat onder andere uit een aantal opbouw- en inbouwarmaturen in verschillende wattages en uitvoeringen, waaronder anti-panic. Daarnaast leveren wij diverse plafonnières in twee kleuren en diverse uitvoeringen, zoals een nood plafonnière met sensor.

Bekijk en bestel alle producten van BB Power LED.