accu oplossingen voor de medische industrie

De medische industrie vereist hoogwaardige, betrouwbare en veilige batterijproducten. Wanneer iemands gezondheid of leven afhankelijk zijn van essentiële medische apparatuur kan het belang van de batterij, die zorgt voor de stroomvoorziening van de apparatuur, niet overschat worden. Met in het assortiment een volledige lijn LiFePO4 lithium accu’s van Power Sonic, kan Battery Benelux bijna iedere toepassing binnen de medische industrie voorzien van de juiste accu.

PSL Serie

Voor medische toepassingen die een lichtgewicht accu met een hoge capaciteit nodig hebben is de PSL serie lithium accu's een perfecte keuze. In deze accu’s wordt de veilige LiFePO4 technologie gebruikt. Daarnaast hebben deze accu's een hoge levensduur en goede prestaties bij een breed temperatuurgebruik. De serie PSL accu’s is gecertificeerd volgens IEC62133, UN38.3 en UL-normen.

OEM Accu's

Wereldwijd worden de accu’s van Power Sonic gebruikt door fabrikanten van medische apparatuur. Power Sonic heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige accu’s voor een breed scala aan medische toepassingen zoals patiëntbewaking, medical carts, digitale beeldvorming en chirurgische apparaten. Hierbij gaat het zowel om accu’s als stroombron als accu’s voor back-up stroom voor het apparaat. Wij werken graag met u samen om een passende accu oplossing voor uw medische en mobiliteitsapparatuur te vinden.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Accu oplossingen voor medische transportmiddelen

Medische karren of stations voor verpleegkundigen zijn een essentieel onderdeel van apparatuur in ziekenhuizen en zorginstellingen. Het kiezen van de juiste accu voor uw medische kar is een belangrijke stap voor het bieden van de best mogelijke patiëntenzorg. Met de juiste accu kunt u de looptijden verlengen en de mobiliteit verbeteren. Battery Benelux heeft een compleet assortiment lithium accu’s die zorgen voor een langere levensduur en uitstekende prestaties.

Accu’s voor mobiliteit

Wanneer mensen gebruik maken van mobiliteitshulpmiddelen moeten zij daar volledig op kunnen vertrouwen. Of het nu om een scootmobiel, elektrische rolstoel, traplift of takel is, de gebruiker moet erop kunnen vertrouwen dat de accu altijd voldoende energie levert. De apparatuur die gebruik maakt van een accu is van vitaal belang om de gebruiker in beweging te houden. Vanwege de essentiële aard van de apparatuur staat een hoogwaardige en betrouwbare accu altijd voorop. Daarom heeft Battery Benelux ervoor gekozen om de LiFePO4 lithium accu’s van Power Sonic in het assortiment op te nemen.

Hulp nodig bij het kiezen?

Wanneer u hulp nodig heeft bij het selecteren van de juiste accu voor uw toepassing, kunt u contact opnemen met Battery Benelux. Onze experts op het gebied van accu’s helpen u graag.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures