de specials onder de accupacks

maatwerk accupacks bij Battery Benelux

Er zijn situaties of projecten, waarin u een uitzonderlijke accupack nodig heeft. Afwijkend qua bouwvorm om deze exact passend te krijgen of afwijkend qua samenstelling in voltages en ampères. Vaak gaat het dan om batterijpacks voor nood verlichting armaturen. Maar ook in de medische industrie, bij defensie, brandweer, politie, railindustrie, vliegtuigbouw en voor rolluiken en schuifdeuren zijn afwijkende accupacks veel gebruikt. In deze situaties kunnen onze "specials" binnen de accupacks de oplossing bieden. 

In deze categorie vindt u accupacks met een andere bouwvorm dan de standaarden side by side (SBS) of staaf (ST). Denk aan bouwvormen als driehoek, ruit, train, pistol en combinaties hiervan met side by side en staaf. Een aantal reeds voorkomende maatwerk accupacks vindt u in ons assortiment onder het kopje "specials". 

Maatwerk

Staat uw benodigde accupack er niet tussen? Wij werken samen met professionele en betrouwbare fabrikanten en kunnen nagenoeg alle soorten accupacks voor u laten bouwen. Door onze jarenlange ervaring komen wij in overleg met u altijd tot een oplossing.

Interesse? Neem dan contact met ons op!