Koop uw zaklampen bij Battery Benelux

Wanneer u binnen het vakgebied waarin u actief bent werkt met zaklampen dan bestelt u deze bij Battery Benelux. Ons assortiment bestaat uit zaklampen voor verschillende toepassingen en van verschillende merken. Het aanbod bestaat uit zaklampen voor industrieel gebruik, hoofdlampen, ATEX veiligheidslampen en bijbehorende accessoires. Bijna alle zaklampen op onze website kunnen wij leveren uit voorraad.

Zaklampen op batterijen of met een accu, Battery Benelux levert uit voorraad

Er zijn veel verschillende soorten zaklampen te verkrijgen. Naast het formaat van de zaklamp zit er ook verschil in de sterkte en het soort licht. Daarnaast zijn er zaklampen die gevoed worden door een ingebouwde accu en zaklampen die worden gevoed door verschillende soorten batterijen. Welke zaklamp u nodig heeft is afhankelijk van de toepassing waarvoor deze gebruikt wordt en uw persoonlijke wensen.

Hoofdlampen, voor het werken met vrije handen

Hoofdlampen zijn te gebruiken voor diverse toepassingen waarbij u beide handen vrij wilt kunnen gebruiken. De hoofdlampen zijn voorzien van een comfortabele hoofdband en zijn speciaal ontworpen om ook te gebruiken in zware omstandigheden.

Werk veilig met ATEX veiligheidslampen

ATEX is een Europese richtlijn op het gebied van explosieveiligheid. Bedrijven die werken in situaties waarbij een kans bestaat op stof- en gasontploffingsgevaar dienen ervoor te zorgen dat werknemers de werkzaamheden op een veilige manier kunnen uitvoeren.

Bij Battery Benelux kunt u diverse zaklampen en hoofdlampen kopen die voldoen aan de ATEX richtlijnen. Deze lampen zijn dus veilig te gebruiken in omstandigheden waarbij de ATEX-richtlijn van toepassing is.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures