06328_1_batterybenelux.jpg

Varta Work Flex Area Light 3AA werklamp

Artikelnummer:
06328
Artikel GTIN:
4008496977956
varta_logo_batterybenelux.png

De Work Flex-serie biedt een breed scala aan lampen die perfect zijn afgestemd op elke werksituatie. Dankzij de spatwater- en stofbescherming kunt u zonder problemen werken in vrijwel alle omgevingen.

Highlights van de Varta Work Flex Area werklamp

  • Waterdicht (IP54) en stootbestendig (getest tot 2 meter hoogte), wat bescherming biedt in allerlei onverwachte situaties.
  • Twee lichtniveaus - hoog en laag - waaruit u kunt kiezen, waardoor u altijd het perfecte verlichtingsniveau kunt vinden dat bij uw behoeften past.
  • Geavanceerde LED-technologie zorgt voor een ideale gebiedsverlichting, terwijl de matte lens ervoor zorgt dat het licht op een prettige manier wordt verspreid, zonder vervelende verblindingseffecten te veroorzaken.
  • De lamp is uitgerust met een geïntegreerde magneet aan de onderkant, wat betekent dat u hem eenvoudig kunt bevestigen waar u maar wilt.
  • Het verstelbare verlichtingsgebied biedt maximale flexibiliteit om het licht precies daar te laten schijnen waar u het nodig heeft. Of het nu hangend, staand of zelfs met de magnetische optie is, u kunt ervoor kiezen om handsfree te werken en tegelijkertijd al uw taken onder controle te houden.
  • Handzaam formaat, waardoor de lamp ook gemakkelijk mee te nemen is en perfect in een gereedschapskoffer past. 

Eigenschappen

merk Varta
oplaadbaar nee
afmetingen 119 mm (lengte)
lumen 230
artikelsoort werklamp
lichtbron led
ATEX nee
batterijen inbegrepen ja, 3x AA
type batterij AA
lichtbereik 22 m
typenummer 17648
normering IP54
branduren tot 35 uur