Groothandel Varta

Battery Benelux is al meer dan twintig jaar de grootste batterijen groothandel van de Benelux. Onder andere batterijenmerk Varta wordt geleverd door Battery Benelux.

Bent u op zoek naar uw eigen leverancier van Varta batterijen? Dan bent u bij batterijen groothandel Battery Benelux op de goede plek. De groothandel van onder andere Varta batterijen richt zich voornamelijk op het leveren aan de overheid, het OEM, de industrie en grootverbruikers.

Ruim assortiment batterijmerken

Bij batterijen groothandel Battery Benelux vindt u een zeer ruim assortiment Varta batterijen. Wij zijn de grootste leverancier in de Benelux. Naast leverancier van Varta batterijen, is groothandel Battery Benelux ook exclusief distributeur van batterijmerken Energizer, Eveready, Ultralife en Powersonic. Wilt u meer weten over de verschillende batterijmerken die groothandel Battery Benelux levert en distribueert? Lees dan meer over de batterijmerken van Battery Benelux of neem contact met ons op.

Groothandel van uw Varta batterijen?

Hebt u interesse in het ruime assortiment batterijen van groothandel Battery Benelux? En wilt u dat Battery Benelux uw leverancier van bijvoorbeeld Varta batterijen wordt? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Graag geven wij u uitgebreid advies over de talrijke batterijen opties!

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures