Koop uw (nood)verlichting bij Battery Benelux

Bent u op zoek naar verlichting dan kunt u deze bij Battery Benelux kopen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten noodverlichting, overige verlichting en accessoires. In de meeste gevallen kunnen wij direct uit voorraad leveren. Heeft u een speciale aanvraag of kunt u het juiste artikel niet vinden? Neem contact met ons op zodat één van onze specialisten u kan helpen met het vinden van een passende oplossing.

Verschillende soorten noodverlichting

Wanneer de nominale verlichting door bijvoorbeeld een stroomstoring uitvalt dan gaat de noodverlichting branden. Noodverlichting wordt hierbij gevoed door een noodverlichting accu. Het doel van de noodverlichting is het creëren van een veilige situatie voor bewoners, patiënten, werknemers en bezoekers.  

Noodverlichting wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen vluchtwegverlichting, vluchtwegaanduiding, anti-paniekverlichting en de verlichting van werkplekken met een verhoogd risico. Daarnaast is er een verschil tussen centrale en decentrale noodverlichting.

Noodverlichting accessoires en overige verlichting

Bij Battery Benelux vindt u naast noodverlichting ook diverse accessoires om bijvoorbeeld uw noodverlichting te installeren. Daarnaast vindt u ook diverse soorten andere verlichting op onze website zoals plafonnières, downlighters en LED-panelen.

Eenvoudig bestellen in onze Client Portal

Bent u benieuwd naar de prijzen en wilt u direct online bestellen? Vraag dan een login aan voor onze Client Portal via het aanvraagformulier.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures