Battery Benelux is exclusief distributeur van Ringtail Lighting noodverlichting!

Ringtail Lighting, dé schakel tussen licht en veiligheid.


Battery Benelux en Ringtail Lighting, Britse fabrikant van noodverlichting, zijn een distributie partnership aangegaan. Ringtail Lighting vertrouwt hiermee de volledige distributie van zijn assortiment binnen de Benelux aan ons toe.

Battery Benelux is voor zijn klanten altijd op zoek naar nieuwe technologieën en producten. Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking. Battery Benelux kan hierdoor naast de op maat gemaakte batterypacks, ook op maat gemaakte noodverlichting leveren. Laat ons weten wat uw wensen en behoeften zijn en wij gaan direct voor u aan de slag.

Waarom noodverlichting van Ringtail Lighting ?

noodverlichtingsarmatuurRingtail Lighting is al 20 jaar een toonaangevende fabrikant van noodverlichting en beschikt over een breed en diep assortiment. Zij streven continu naar de beste kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten, waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën loopt Ringtail Lighting voorop in de ontwikkeling van vooruitstrevende noodverlichtingsoplossingen. 

De kracht van Ringtail Lighting is dat zij in staat zijn om effectieve en op maat gemaakte producten aan te bieden, die volledig voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van de klant. Zo fabriceren zij hun eigen noodverlichtingsarmaturen voor 95% zelf in de UK. Door eigen fabricage is er een hoge kwaliteitscontrole aanwezig zonder lange levertijden. Ook kan Ringtail Lighting een offerte voor productspecials binnen 3-4 werkdagen opstellen en kan uw bestelling binnen 5-6 weken bij u afgeleverd worden. Dit is al mogelijk vanaf 20 stuks! 

Battery Benelux kan door de samenwerking met Ringtail Lighting zijn klanten voorzien van een compleet pakket van power en verlichting. Dit biedt een groot scala aan mogelijkheden en oplossingen.

Direct meer informatie ontvangen over Ringtail Lighting?
Bel ons gerust!

  088 530 6030

Waarom Battery Benelux als leverancier van nooduitgang verlichting?

Battery Benelux is al bijna 30 jaar leverancier van alle denkbare batterijen, batterypacks en verlichting, die aan de service- en onderhoudsmarkt worden geleverd. Battery Benelux verzorgt de assemblage van batterypacks in eigen huis en heeft daardoor specialistische kennis van batterypacks voor o.a. noodverlichtingsarmaturen, beveiligingssystemen en andere toepassingen. Daarnaast kunnen wij onze klanten nu ook voorzien van kwalitatieve en op maat gemaakte noodverlichting in samenwerking met Ringtail Lighting. Bent u op zoek naar een leverancier die het complete pakket voor service én onderhoud kan leveren, waarbij de producten voldoen aan de criteria die nodig zijn voor uw projecten? Dan vindt u in Battery Benelux de leverancier met toegevoegde waarde!

Door onze jarenlange ervaring en het hoge kennisniveau van onze medewerkers, zijn wij op het gebied van batterypacks, verlichtingsarmaturen en noodverlichting in staat met u mee te denken en de juiste oplossing te vinden voor vrijwel alle situaties die u tegenkomt op uw projecten. Daarnaast kunnen wij met gerenommeerde merken als Arts, Ultralife, Norton en Ringtail Lighting oplossingen bieden voor de uitdagingen waar u in uw projecten mee te maken krijgt. Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn de pijlers waar Battery Benelux op bouwt.

 

Highlights uit het assortiment van noodverlichtingsarmaturen van Ringtail Lighting:

 

Dé voordelen van LED noodverlichting

LED is de laatste jaren sterk gegroeid in populariteit, een direct gevolg van de grote voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Ook noodverlichting is steeds vaker voorzien van LED. Belangrijke voordelen van LED noodverlichting zijn o.a.:

  • LED heeft een langere levensduur dan fluorescentie. Dit kan oplopen tot wel 50.000 branduren.
  • Met LED noodverlichting kiest u voor energiezuinig. Het verbruikt namelijk aanzienlijk minder energie dan in TL-uitvoering.
  • LED is milieuvriendelijk, want - in tegenstelling tot andere lichtbronnen –  is LED volledig recyclebaar en bevat het geen schadelijke stoffen.
  • LED is kostenbesparend, omdat een lichtbron van LED noodverlichting niet jaarlijks vervangen hoeft te worden.

Ringtail Lighting maakt uitsluitend gebruik van LED in zijn noodverlichting, dat standaard alle bovenstaande voordelen met zich meebrengt.

Noodverlichting van Ringtail Lighting aanbieden binnen uw assortiment?

Vraag direct informatie aan via het onderstaande formulier, onze specialisten nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

 
 

Regelgeving noodverlichting en de norm NEN-EN 1838

Bij het installeren van nooduitgang verlichting heeft u te maken met diverse regels en normen. De noodverlichting moet betrouwbaar zijn in geval van een calamiteit, waarbij veiligheid altijd de basis is. Een noodverlichtingsinstallatie dient daarom te worden geïnstalleerd conform geldende regelgeving en normering op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De norm NEN-EN 1838 is een aanvulling daar waar de regelgeving – Bouwbesluit en Arbowet - over noodverlichting onduidelijk of zelfs tegenstrijdig is. Waar de regelgeving noodverlichting verplicht in elke openbare ruimte waar mensen werken of in grote getale aanwezig zijn, stelt de norm concrete en heldere eisen. De producten van Ringtail Lighting voldoen aan alle eisen die worden gesteld in de norm NEN-EN 1838.

nooduitgang verlichting

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures