076017_1_batterybenelux.jpg

CSB UPS noodstroom accu RBC17 | 12V 9Ah

Artikelnummer:
076017
csb_logo_batterybenelux.png

RBC2 loodaccu van CSB Battery voor APC UPS systeem

  • bevat 1x HR1234W F2 accu exclusief draad
  • 12V en 9Ah
  • AGM technologie

Deze UPS accu bestaat uit een een loodbatterij van het merk CSB Battery, die door APC zelf ook worden gebruikt voor haar UPS systemen. Met de CSB noodstroom accu's is het mogelijk om 1 op 1 de bestaande accu's in een UPS-systeem te vervangen en de draden over te zetten, waarna de betrouwbare noodstroomvoorziening weer actief is. CSB is een A-merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit en is goedgekeurd voor gebruik in UPS-systemen.

Deze CSB loodaccu is geschikt voor verschillende toepassingsgebieden van alarmsysteem tot UPS-systeem. De loodaccu biedt voldoende vermogen en heeft weinig onderhoud nodig. Dankzij de hoge elektrische stroomspanning leveren de accu's langdurige prestaties tegen een scherpe prijs.

Voorbereid op stroomuitval

Met een UPS accu bent u verzekerd van stroomtoevoer in geval van stroomuitval. Deze speciale CSB accu's leveren direct de noodstroomvoorziening wanneer er een stroomstoring optreedt. Dit zorgt ervoor dat computers, telefooncentrales en andere apparatuur niet crashen, maar veilig afgesloten kunnen worden of in noodgevallen gebruikt kunnen blijven worden.

Op zoek naar een ander type? Naast het assortiment dat online staat, zijn ook de overige RBC typenummers op aanvraag leverbaar.

Eigenschappen

merk CSB
chemie lood
voltage 12V
capaciteit 9Ah
technologie AGM
type RBC17
l x b x h 151 x 65 x 94 mm