864354_1_batterybenelux.jpg

Alpine Muffy kids oorkappen groen

Artikelnummer:
864354
Artikel GTIN:
8717154026511

Muffy Kids Oorkappen voor kinderen

Jonge kinderen bevinden zich vrijwel dagelijks in een omgeving waar harde geluiden worden geproduceerd. Spelen op straat of op het schoolplein, een rumoerig klaslokaal en niet te vergeten het vele speelgoed met geluid. Onderzoek wijst uit dat lawaai op het schoolplein kan zorgen voor geluiden van 85 dB en hoger. Vanaf 80 dB kan geluid al schadelijk zijn voor ons gehoor.

Vanwege het nog kwetsbare gehoor bij jonge kinderen kan een kinderoor nog minder geluid verdragen dan een volwassen oor. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 8 kinderen permanente gehoorschade oploopt, wat op lange termijn kan leiden tot concentratieproblemen, slaapproblemen, stress en achterstand in de taalontwikkeling.

Voor de bescherming van het kindergehoor zijn er de Alpine Muffy Kids oorkappen. Dit zijn kleine oorkappen die speciaal ontworpen zijn voor kinderen van 5 t/m 16 jaar. De oorkappen worden gebruikt in lawaaierige omgevingen zoals op feesten, optochten, vuurwerkshows, concerten en auto- en motorraces. Alpine Muffy Kids oordoppen dempen tot wel 25 dB omgevingsgeluid.

Kenmerken van de Alpine Muffy Kids oorkappen

  • Lang te gebruiken door verstelbare hoofdband.
  • Hoog draagcomfort door zachte voering.
  • Eenvoudig te reinigen plastic buitenlaag.
  • Inklapbaar en makkelijk mee te nemen.
  • Gratis bewaartasje ter bescherming.
  • Beschikbaar in vijf hippe kleuren.

Helpt bij concentratieproblemen

Harde geluiden, bijvoorbeeld geluiden van buiten of omgevingsgeluid in een klaslokaal, kunnen jonge kinderen overbelasten. Vindt jouw kind het lastig om zich te concentreren in een lawaaierige omgeving? De Muffy Kids oorbeschermers helpen jouw kind ook om gefocust te kunnen leren of lezen, zonder last te hebben van omgevingsgeluiden.

Met Protect&Go opbergtasje

Bestel je Alpine Muffy Kids oorkappen? Dan krijg je een gratis bewaartasje bij je bestelling. Dit opbergtasje zorgt ervoor dat je de inklapbare oorkappen makkelijk mee kunt nemen, beschermt én schoon houdt. Zo gaan de Muffy Kids oorkappen extra lang mee.

Eigenschappen

merk Alpine
gebruik geluid, klussen, school
kleur groen
demping SNR 25 dB