Ultralife batterijen bij Battery Benelux

Battery Benelux is exclusief leverancier en distributeur van het batterijenmerk Ultralife. Ultralife Corporation is één van de grootste wereldspelers op de lithium batterijen markt en biedt hoogwaardige oplossingen voor diverse toepassingen. Ultralife levert batterijen ten behoeve van de defensiemarkt en is ook op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging nadrukkelijk aanwezig met het 9v lithium blok.

Dáárom kiest u voor Ultralife

De batterijen van Ultralife zijn dankzij hun unieke eigenschappen uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Ze zijn zeer compact en licht in gewicht. Ook staan Ultralife lithium batterijen bekend om hun hoge vermogen en lange levensduur. Groothandel Battery Benelux biedt u de bekende 9v lithium blokbatterij van Ultralife. Deze leent zich perfect voor alle apparatuur die een batterij met een uiterst betrouwbare en lange levensduur nodig heeft, zoals rookmelders. Ook voor beveiligingsapparaten is de 9v lithium batterij van Ultralife één van de meest gekozen batterijen.  

Battery Benelux uw Ultralife leverancier?

Wilt u meer weten over Ultralife batterijen? Graag informeert Battery Benelux u nader over de 9v blokbatterij of andere oplossingen van Ultralife. Op onze site kunt u ons Ultralife aanbod bekijken, en kunt u de prijzen van de producten inzien als u een Client Portal login heeft. Voor vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Battery Benelux is dé groothandel in betrouwbare batterijen van vooraanstaande merken. Naast Ultralife batterijen zijn we ook exclusief leverancier en distributeur van de batterijmerken PowersonicEnergizer en Eveready. Bekijk de batterijen van deze merken op onze site.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures