Powersonic: Specialist in accu’s

Battery Benelux is dankzij een langdurige en goede samenwerking met Power Sonic al jarenlang dé exclusieve leverancier en distributeur in de Benelux. Wanneer u kiest voor een accu van A-kwaliteit, dan kiest u voor Power Sonic!

Power Sonic is één van de grotere producenten van accu’s. het assortiment bestaat onder andere uit loodaccu’s, AGM gel accu’s en lithium accu’s. Hierbij zijn de accu’s per soort ook nog onder te verdelen. Er zijn bijvoorbeeld lithium-ion en LiFePO4 lithium accu’s te koop. De allernieuwste varianten zijn uitgerust met Bluetooth zodat u de status van de LiFePo4 lithium-ijzerfosfaat accu via een app kunt monitoren.

Power Sonic accu's in al uw toepassingen!

De accu’s zijn te gebruiken voor verschillende toepassingen zoals noodverlichting, brand en beveiligingsinstallaties, UPS/noodstroomvoorziening, telecommunicatie en mobiliteit.

Alle loodaccu's van Power Sonic vindt u op onze loodaccu pagina. Bent u op zoek naar een accu met een langere levensduur en grotere capaciteit, dan bieden wij LiFePO4 accu’s van Power Sonic aan.

Omdat Battery Benelux een groothandel is hebben wij de prijzen afgeschermd. De prijzen worden inzichtelijk wanneer u een login aanvraagt voor onze Client Portal. Wilt u meer informatie over Power Sonic of een van de andere artikelen op onze website? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 088 530 60 30.

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures