Power-Sonic: wereldspeler in loodaccu's

Battery Benelux is al jarenlang exclusief leverancier en distributeur van Power-Sonic in de gehele Benelux. Dankzij de goede en langdurige samenwerking kunt u altijd vertrouwen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een snelle levering.

PowerSonic loodaccu’s

PowerSonic is één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van loodaccu's. Battery Benelux levert een ruim aanbod Power-Sonic loodaccu’s voor verschillende toepassingen zoals onder andere: noodverlichting, hernieuwbare energie (zoals windmolens), brand- en beveiligingsproducten, UPS/noodstroomvoorziening, telecommunicatie en mobiliteit.

Ons volledige productassortiment is openbaar te bekijken op onze website. Omdat wij als groothandel alleen de professionele markt bedienen, zijn onze productprijzen afgeschermd. Met een account voor ons ClientPortal zijn onze tarieven vrij inzichtelijk. Wilt u dat Battery Benelux uw leverancier van PowerSonic batterijen wordt? We sturen u graag een login voor ons ClientPortal. Of wilt u vrijblijvend meer informatie over PowerSonic? Neem dan contact met ons op. Graag geven wij u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden. 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures