Loodaccu's

Battery Benelux is exclusief importeur en distributeur van Power Sonic loodaccu’s in de Benelux. U vindt in ons assortiment dan ook voornamelijk accu’s van dit merk. Wij kiezen voor de accu van Power Sonic om de uitstekende betrouwbaarheid en prestaties. Naast de accu’s van Power Sonic kunt u ook kiezen voor een loodaccu van een ander merk. Bent u op zoek naar een 6V, 8V of 12V loodaccu dan koopt u die bij Battery Benelux. Kunt u de accu waar u naar op zoek bent niet vinden? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met één van onze specialisten. In de meeste gevallen hebben wij een passende oplossing voor u.

Power Sonic staat voor kwaliteit

Power Sonic produceert verzegelde loodaccu’s, ook bekend als VRLA (SLA). De accu’s worden tijdens het productieproces onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Dit resulteert in een maximale betrouwbaarheid, ongeacht de toepassing. Binnen de industrie heeft Power Sonic een van de meest uitgebreide accu- en batterijreeksen ontwikkeld. Bij Battery Benelux vindt u een complete lijn verzegelde loodzuuraccu’s. Alle series zijn speciaal ontworpen om het beste uit uw toepassing te halen. Als groothandel kunnen wij de meeste accu’s die wij niet standaard in ons assortiment hebben ook leveren op aanvraag.

Verschillende typen VRLA loodaccu’s

Accu’s van verzegeld loodzuur worden ook wel VRLA accu’s genoemd. VRLA staat voor ventielgereguleerd loodzuur. De twee primaire typen van dit soort accu zijn Gel en AGM. Battery Benelux biedt zowel AGM- als Gel-accu’s aan. Elk type heeft voordelen ten opzichte van het andere type, dit is afhankelijk van de specifieke toepassing waar de accu voor gebruikt wordt. Bent u er niet zeker van welk type accu u nodig heeft? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van het juiste advies.

Welke accu voor welke toepassing

In ons assortiment maken wij onderscheid tussen verschillende VRLA accu’s. Afhankelijk van de toepassing waarvoor u de accu gebruikt kunt u een keuze maken uit vier series van Power Sonic. De accu’s binnen deze series zijn verkrijgbaar in 6V, 8V en 12V. De capaciteit is variërend van 0,8 Ah tot 260 Ah.

PS General

Voor algemene toepassingen kiest u een loodaccu met AGM technologie (absorberende glasmat) uit de PS serie. Een accu uit deze serie is geschikt als stand-by accu of voor licht cyclische toepassingen.

PG Long Life

Een loodaccu uit de PG Long Life serie is geschikt voor algemeen gebruik met een ontwerplevensduur van 10+ jaar. Deze loodaccu wordt onder andere gebruikt voor toepassingen zoals UPS, telecommunicatie, noodverlichting en als stand-by voeding.

PHR High Rate

Dit zijn VRLA accu’s met uitstekende high-rate ontladingskenmerken. Accu’s uit deze serie worden voornamelijk toegepast in UPS en andere hoge ontladingsapplicaties. De accu’s bieden u gegarandeerd betrouwbare prestaties tot maximaal 10 jaar.

PDC Deep Cycle

Een loodaccu met een diepe cyclus wordt gebruikt voor toepassingen zoals mobiliteit, golfkarren, zonne- en windenergie. Een accu uit deze serie is speciaal ontworpen voor een lange levensduur.

Overige Loodaccu’s

Bent u op zoek naar een loodaccu van een ander merk dan Power Sonic? Wij hebben een aantal accu’s van andere merken opgenomen in ons assortiment. Voldoen de accu’s op onze website niet aan de specificaties die nodig zijn voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op! In de meeste gevallen vinden wij de juiste accu voor u.

Het kan ook zijn dat een loodaccu niet is wat u zoekt. Het kan zijn dat een lithium LiFePO4 accu geschikter is voor uw toepassing. Ook deze koopt u bij Battery Benelux. De meeste lithium accu’s in ons assortiment zijn tevens voorzien van Bluetooth, hiermee kunt u de accu’s realtime monitoren via een speciale app. Dit kan de oplossing zijn als uw accu’s zich bevinden op een lastig te bereiken plek. Tevens hebben lithium accu’s een levensduur die vele malen langer is dan die van de traditionele loodaccu.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures