Ultralife

Bent u op zoek naar een ervaren leverancier van al uw Ultralife producten? Battery Benelux is dan de juiste aanbieder voor u. Battery Benelux is voorraadhoudend distributeur en exclusief agent van Ultralife batterijen. De batterijen groothandel heeft al meer dan twintig jaar ervaring binnen de wereld van de batterijen. De Ultralife batterijen worden altijd tegen een goede prijs kwaliteit verhouding geleverd.

Lithium batterijen van Ultralife

Ultralife is een wereldwijd bekend batterijmerk. Vooral op het gebied van lithium batterijen is Ultralife een van de grootste aanbieders. Ultralife biedt hoogwaardige oplossingen voor de defensie-, beveiliging- en brandmarkt. Eén van de belangrijkste producten van Ultralife is het 9V lithium blok. Deze lithium batterijen van Ultralife zijn compact en hebben een zeer lange levensduur, ze leveren hoge energie en zijn zeer licht in gewicht. Wilt u meer weten over de batterijen van Ultralife? Neem vrijblijvend contact op met Battery Benelux, wij adviseren u graag.

Battery Benelux als distributeur van uw Ultralife producten

Naast distributeur van Ultralife batterijen is Battery Benelux ook exclusief agent en voorraadhoudend importeur en distributeur van batterijmerken zoals Energizer, Powersonic en Eveready. Met meer dan twintig jaar ervaring is Battery Benelux de grootste batterijen groothandel van Nederland, België en Luxemburg. Hebt u interesse in Battery Benelux als uw leverancier en exclusief agent van bijvoorbeeld Ultralife batterijen? Neem contact op met Battery Benelux, graag bespreken we dan de mogelijkheden met u.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures