Saft batterijen

Zoekt u een leverancier die u kan voorzien van Saft batterijen? Batterijen groothandel Battery Benelux is al meer dan twintig jaar exclusief leverancier van Saft batterijen in de Benelux en de batterijen groothandel is hierdoor zeer thuis in de wereld van Saft batterijen. Naast leverancier van Saft, is Battery Benelux exclusief distributeur van Energizer, Eveready, Powersonic en Ultralife.

Hightech batterijenfabrikant Saft

Saft is een zeer groot merk in de wereld van de batterij. De Saft fabrikant is zelfs als hightech te betitelen. Batterijmerk Saft heeft deze titel te danken aan de ontwikkeling van zeer specialistische batterijen voor innovatieve en traditionele bedrijven. U kunt hierbij denken aan industrieën zoals defensie, voertuigen, mobiliteit, spoorwegen, noodverlichting systemen en energie. Wilt u meer weten over de producten van Saft? Bekijk de producten dan direct online.

Battery Benelux als uw leverancier van Saft Batterijen?

Al meer dan twintig jaar heeft Battery Benelux ervaring met het leveren van Saft batterijen in de Benelux. Battery Benelux levert alleen aan het OEM, de overheid, de industrie en aan grootverbruikers. Wilt u weten of Battery Benelux leverancier van uw Saft batterijen kan worden? Neem dan contact op met Battery Benelux! Graag geven wij u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden van Saft batterijen.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures