Saft batterijen

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van Saft batterijen? Battery Benelux is een zeer ervaren leverancier van Saft in de hele Benelux. Naast het leveren van Saft batterijen bent u bij Battery Benelux ook op de goede plek als u zoekt naar een exclusief distributeur of leverancier van Energizer, Eveready, Powersonic en Ultralife.

Innovatief batterijenmerk Saft

Saft batterijen is een welbekend en groot merk in de batterijenindustrie. Omdat Saft werkt aan het ontwikkelen van zeer specialistische batterijen voor innovatieve industrieën zoals voertuigen, spoorwegen, defensie, energie, mobiliteit en noodverlichting systemen, is batterijmerk Saft zelfs betiteld tot hightech batterijenfabrikant. Wilt u meer weten van de producten van Saft? Bekijk alle Saft batterijen dan direct online!

Battery Benelux leverancier van uw Saft batterijen?

Battery Benelux is een batterijengroothandel met al meer dan twintig jaar ervaring binnen het leveren en distribueren van batterijen. Battery Benelux levert geen batterijen aan consumenten, maar alleen aan het OEM, de industrie, de overheid en grootverbruikers. Wilt u dat Battery Benelux uw leverancier van Saft batterijen wordt? Neem dan direct contact met ons op, graag geven wij u uitgebreid advies over de mogelijkheden met Saft batterijen.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures