Powersonic

Bent u op zoek naar een distributeur van al uw Powersonic batterijen? Battery Benelux is exclusief distributeur van talrijke soorten Powersonic batterijen. Door de ruime ervaring binnen de wereld van batterijen is Battery Benelux een zeer betrouwbare leverancier voor u. De Powersonic batterijen zijn altijd verkrijgbaar tegen een goede prijs kwaliteit verhouding.

Lood accu's van Powersonic

Op het gebied van lood accu's is batterijen merk Powersonic een van de grootste partijen ter wereld. Lood accu's van Powersonic worden onder andere toegepast bij noodverlichting, telecommunicatie, hernieuwbare energie (zoals windmolens), mobiliteit en bij brand en beveiligingsproducten. Wilt u meer weten over de verschillende lood accu's en batterijen van Powersonic? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Battery Benelux uw Powersonic distributeur?

Battery Benelux heeft al meer dan twintig jaar ervaring als batterijen leverancier. Naast distributeur van Powersonic, is Battery Benelux ook exclusief agent, voorraadhoudend importeur en distributeur van batterijmerken als Ultralife, Energizer en Eveready. Battery Benelux levert batterijen aan het OEM, de industrie, de overheid en professionele verbruikers. Hebt u interesse in Battery Benelux als uw Powersonic distributeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures