Power Sonic LiFePO4 lithium Bluetooth accu

Revolutionair en nieuw in de markt. Bluetooth connectiviteit in lithium accu’s. Battery Benelux heeft het assortiment lithium accu’s uitgebreid met de nieuwe Lithium Bluetooth serie van Power Sonic.

Dit nieuwe type accu’s combineert de bewezen lithium-ijzerfosfaat technologie (LiFePO4) met een intelligent Battery Management System en Bluetooth connectiviteit. Hierdoor gaat de accu langer mee en kunt u de status bewaken met een smartphone of een ander smart device.

Monitor uw accu via Bluetooth

In combinatie met de Power Sonic applicatie heeft u de mogelijkheid om de status en de gezondheid van de accu’s realtime en op ieder moment te monitoren. Dit heeft als voordeel dat u niet langer speciale apparatuur of een technicus nodig heeft om de laadstatus en de gezondheid van uw accu te monitoren.

De kern van iedere lithium Bluetooth batterij is een geïntegreerd battery management systeem (BMS) dat meerdere spanning-, stroom- en temperatuurgebeurtenissen bewaakt en erop reageert om de prestaties, veiligheid en levensduur van de batterij te maximaliseren.

De gratis Bluetooth app van Power Sonic biedt u de mogelijkheid om iedere LiFePO4 accu binnen een straal van 30 meter te lokaliseren. Hierbij is het niet noodzakelijk dat uw smartphone of ander mobile device een internetverbinding heeft. Binnen de app heeft u zicht op de laadstatus, spanning, temperatuur, capaciteit en de algehele gezondheid van de batterij. Daarnaast worden eventuele schadelijke omstandigheden voor de gezondheid van de accu in het logboek geregistreerd.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Accu's op lastig te bereiken plekken

Werkt u met accu’s die op lastig te bereiken locaties geïnstalleerd zijn of gebruikt worden in toepassingen waarbij de accu regelmatig op topprestaties moet worden gecontroleerd, dan is de lithium Bluetooth serie van Power Sonic de ideale oplossing voor u!

We hebben enkele toepassingen voor u geïdentificeerd waarbij deze serie een slimme keuze is ter vervanging van bijvoorbeeld de geïnstalleerde loodaccu. Denk aan Uninterruptible Power Supplies (UPS), telecommunicatie, accu’s voor recreatieopslag of back-up, beveiligingssystemen, noodverlichting, zonne-energie, scheepvaart, kamperen, vorkheftrucks, medische apparatuur, mobiliteitsapparatuur en andere energieopslagbehoeften.

Wij bieden u verschillende 12 volt modellen, variërend van 9ah tot 300ah. Daarnaast bieden wij u twee modellen van 24 volt van 50ah tot 100ah.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de nieuwe LiFePO4 accu’s u kunnen bieden? Wij maken graag een afspraak om u alles over de accu’s te vertellen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 088 530 6030.

Wanneer u ons volledige assortiment en de prijzen wilt bekijken dan vraagt u een login aan voor onze Client Portal. Dit is ons online bestelplatform waar u ook direct uw bestelling kunt plaatsen.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures