Over Battery Benelux

"Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn de pijlers waar Battery Benelux B.V. op bouwt."

Battery Benelux, opgericht door Frans Mellink, is al 30 jaar actief in de markt. Enerzijds op het gebied van alles wat met het gehoor te maken heeft en anderzijds op het gebied van batterijen in alle soorten en maten alsmede LED armaturen.

Power

Binnen de Benelux is Battery Benelux partner van Energizer, Ultralife, Mascot, Globtek, Ringtail, Norton en Power Sonic. Naast bovengenoemde merken levert Battery Benelux ook een breed assortiment aan batterijen van Arts (Saft), Duracell en Sony.
Exclusief distributeur van Ringtail en Sony.

Battery Benelux is leverancier van LED armaturen, batterypacks, consumenten/industriële batterijen, accu's, laders, conversiekits etc. Battery Benelux richt zich speciaal op OEM, industrie, professionele gebruikers en overheid. Battery Benelux verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren.

Battery Benelux heeft een eigen assemblage/productie van batterypacks en is daardoor één van de grotere leveranciers van batterypacks voor o.a. noodverlichting armaturen, beveiligingssystemen en andere toepassingen.

Hearing 

Battery Benelux is al 30 jaar de exclusieve partner van Egger-Cedis binnen de Benelux. Egger-Cedis is een begrip in de wereld van hooraccessoires voor audiciens, audiologische centra, laboratoria, gehoorbescherming en overige bedrijven werkzaam in het kader van gehooroplossingen of -bescherming.

"Battery Benelux is daarmee een van de toonaangevende leveranciers met toegevoegde waarde waar op vertrouwd kan worden."

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures