Client Portal Login | Contact | Disclaimer | Sitemap
 


 

Over Battery Benelux

"Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn de pijlers waar Battery Benelux B.V. op bouwt."

Hearing
Battery Benelux is al 25 jaar de exclusieve partner van Egger-Cedis binnen de Benelux. Egger-Cedis is een begrip in de wereld van hooraccessoires voor audiciens, audiologische centra, laboratoria, gehoorbescherming en overige bedrijven werkzaam in het kader van gehooroplossingen of -bescherming.

Power
Battery Benelux is al bijna 25 jaar de exclusieve partner van Energizer, Eveready, Ultralife en PowerSonic binnen de Benelux.  Deze merken zijn door Battery Benelux geïntroduceerd in de Benelux. Naast bovengenoemde merken levert Battery Benelux ook een breed assortiment aan batterijen van Saft, Duracell/Procell,Varta,Panasonic,Maxell en DiVolta(alkaline)

Battery Benelux is leverancier van consumenten/industriële batterijen, accu's, accu packs, laders, conversiekits etc. Battery Benelux richt zich speciaal op OEM, industrie, professionele verbruikers en overheid. Battery Benelux verkoopt niet aan particulieren.

Battery Benelux heeft een eigen assemblage/produktie van batterypacks en is daardoor één van de grotere  leveranciers van accupacks voor o.a. noodverlichting armaturen,beveiligingssystemen en andere toepassingen .

"Battery Benelux is daarmee een van de toonaangevende leveranciers met toegevoegde waarde waar op vertrouwd kan worden."