Leverancier Saft

Battery Benelux is de grootste batterijen distributeur van de Benelux landen. Battery Benelux is leverancier van Saft producten en is distributeur van Energizer, Eveready, PowerSonic en Ultralife.

Saft

Saft is een batterij fabrikant die je als hightech kunt betitelen. Hierdoor heeft Saft een leidende rol in de batterij markt. Dit heeft Saft te danken aan de ontwikkeling en productie van specialistische batterijen voor traditionele- en innovatieve industrieën. Hierbij gaat het om industrieën zoals: noodverlichting systemen, defensie, voertuigen, mobiliteit, luchtvaart, spoorwegen, energie en communicatie.

Battery Benelux: leverancier van Saft

Naast het feit dat Battery Benelux leverancier van Saft batterijen is, is Battery Benelux al meerdere jaren exclusieve partner van Energizer, Ultralife, Eveready en PowerSonic in Nederland, België en Luxemburg. Deze merken zijn zelfs geïntroduceerd in de Benelux door Battery Benelux.

Battery Benelux is leverancier van o.a. Saft batterijen, accu's, batterij laders, industriële batterijen, noodverlichting packs en zaklampen. Battery Benelux levert Saft batterijen alleen aan het OEM, de industrie, professioneel verbruikers en de overheid. Battery Benelux is geen Saft distributeur of leverancier voor consumenten.

Battery Benelux heeft zijn eigen assemblage / productie van battery packs. Hierdoor zijn ze een van de grootste leveranciers van accu packs voor o.a. beveiligingssystemen en noodverlichting armaturen.

Wilt u weten of Battery Benelux uw Saft leverancier kan worden?

We bespreken de mogelijkheden graag met u. Neem contact op via het contact formulier of bel met +31 (0)29 753 06 01.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures