Importeur Duracell

Zoekt u een importeur van Duracell? Battery Benelux heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van batterijen. Wij zijn exclusief distributeur en leverancier van batterijmerken Energizer, Ultralife, Eveready en Powersonic. Ook met Duracell batterijen hebben we een ruime ervaring en daarom zijn we een betrouwbaar Duracell importeur.

Groot aanbod Duracell batterijen

Bij Battery Benelux vindt u een ruim aanbod Duracell batterijen. Importeur Battery Benelux van Duracell is de grootste batterijen groothandel van de Benelux en levert van Duracell dan ook een grote verscheidenheid aan batterijen. Zo vindt u bij de importeur van Duracell, Battery Benelux, onder andere de Duracell Ultra Power batterijen. Deze Duracell batterij levert tot 40% meer vermogen ten opzichte van de Duracell Plus AA batterijen.

Battery Benelux uw importeur van Duracell batterijen?

Wilt u dat Battery Benelux uw importeur wordt van Duracell batterijen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord over de verschillende mogelijkheden met Duracell batterijen. Zoekt u naast een importeur van Duracell ook importeurs van andere batterijmerken? Ook dan bent u op de goede plek bij Battery Benelux. Wij zijn exclusief leverancier en distributeur van talrijke batterijmerken in de Benelux zoals Energizer, Eveready, Ultralife en Powersonic. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures