Groothandel Saft

Zoekt u een leverancier van Saft Batterijen? Battery Benelux is exclusief leverancier van Saft batterijen binnen de Benelux. Al meer dan twintig jaar is Battery Benelux de grootste batterijen groothandel van de Benelux.

Groothandel Battery Benelux richt zich voornamelijk op het leveren van batterijen aan de overheid, het OEM, de industrie en professionele verbruikers.

Saft: hightech batterijenmerk

Saft is een zeer groot batterijenmerk in de wereld van de batterij. Saft werkt aan het ontwikkelen van zeer specialistische batterijen voor innovatieve industrieën zoals, defensie, voertuigen, spoorwegen, energie en noodverlichtingsystemen. Door deze innovatieve ontwikkelingen is het batterijmerk Saft betiteld tot hightech batterijenfabrikant. Wilt u weten welk soort batterijen van Saft groothandel Battery Benelux levert? Bekijk alle Saft batterijen dan direct online.

Battery Benelux: uw Saft groothandel?

Hebt u interesse in Groothandel Battery Benelux als uw leverancier van Saft batterijen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de talrijke mogelijkheden. Naast leverancier van Saft batterijen is groothandel Battery Benelux ook exclusief distributeur van batterijmerken Powersonic, Eveready, Energizer en Ultralife.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures