Groothandel procell

Zoekt u een leverancier voor al uw Duracell Procell producten? Groothandel Battery Benelux is al meer dan twintig jaar exclusief leverancier en distributeur van de batterijmerken Eveready, Energizer, Ultralife en Saft. Daarnaast leveren we ook Duracell Procell batterijen. Hierbij richten we ons vooral op de industrie, de overheid, het OEM en grootverbruikers.

Procell: industrie batterijen

Batterijmerk Procell is een merk dat speciaal door Duracell is ontwikkeld voor de industrie. Deze batterij is een duurzame energiebron die vaak wordt toegepast bij applicaties voor continu gebruik. De Duracell Procell batterijen werken goed onder extreme temperaturen en ze zijn zeer houdbaar tot wel zeven jaar na opgeslagen. Aan deze Procell batterijen wordt geen kwik toegevoegd. Al veel industriële bedrijven maken gebruik van de Procell batterijen via batterijen groothandel Battery Benelux.

Battery Benelux: uw leverancier van Procell batterijen?

Wilt u dat uw Procell batterijen worden geleverd door groothandel Battery Benelux? Lees dan meer over onze batterijen groothandel op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij geven u graag uitgebreid advies over de talrijke mogelijkheden op het gebied van batterijen zoals het merk Procell.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures