Groothandel Panasonic

Battery Benelux is de grootste batterijen leverancier van de Benelux. Dus wanneer u op zoek bent naar een groothandel van Panasonic batterijen bent u bij ons op de goede plek. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van de batterij en wij hebben dan ook een betrouwbare relatie opgebouwd met talrijke leveranciers. Naast groothandel van Panasonic batterijen zijn we ook exclusief leverancier en distributeur van Ultralife, Energizer, Eveready en Powersonic.

Bekend batterijenmerk Panasonic

Panasonic is een zeer bekend merk dat niet alleen batterijen ontwikkeld. Ook apparaten zoals computers, telefoons, digitale fotocamera's, audio apparatuur en huishoudelijke apparaten behoren tot het aanbod van Panasonic. Battery Benelux biedt de batterijen van Panasonic aan. In de groothandel vindt u onder andere Panasonic oplaadbare batterijen en Panasonic alkaline batterijen. Wilt u meer informatie over Panasonic batterijen? Lees dan meer over Panasonic op onze website of neem contact met ons op.

Battery Benelux: uw Panasonic groothandel?

Wilt u meer weten over wat Battery Benelux als groothandel van Pansonic batterijen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Graag geven we u uitgebreid advies over de mogelijkheden met Panasonic batterijen. Bekijk de informatie over Panasonic op onze website of neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +31 (0)297 53 06 01.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures