Groothandel Duracell

Zoekt u een betrouwbare leverancier van Duracell batterijen? Battery Benelux is al meer dan twintig jaar exclusief leverancier van Duracell batterijen in de Benelux. Wij zijn de grootste batterijen groothandel van de Benelux, en we concentreren ons bij het leveren van batterijen voornamelijk op de overheid, het OEM, de industrie en professioneel verbruikers.

Ruim assortiment batterijmerken

Duracell is een batterijmerk dat een grote plek inneemt in de wereld van de batterij. Groothandel Battery Benelux heeft dan ook een ruim assortiment Duracell batterijen. Bij Groothandel Battery Benelux vindt u talrijke Duracell batterijen, bruikbaar voor veel gelegenheden. Naast Duracell levert groothandel Battery Benelux een breed aanbod batterijmerken. Zo vindt u bij Groothandel Battery Benelux onder andere de batterijmerken, Energizer, Eveready, Ultralife, Powersonic en Saft.

Groothandel Battery Benelux: uw Duracell leverancier?

Hebt u interesse in groothandel Battery Benelux als leverancier van uw Duracell batterijen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag geven wij u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden. Naast leverancier van Duracell batterijen, is Battery Benelux ook exclusief distributeur van de merken Energizer, Eveready, Powersonic en Ultralife in de Benelux.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures