Groothandel accupacks

Een betrouwbare groothandel van accupacks is Battery Benelux. Bij Battery Benelux kunt u een zeer breed aanbod accupacks laten leveren. Verschillende accupacks die u vindt bij Battery Benelux zijn bijvoorbeeld noodverlichtingpacks, vervangingsaccu's, vervangingsaccu's voor de noodverlichting en batterypacks.

Groothandel Battery Benelux levert onder andere de volgende merken accupacks: Blessing, Van Lien, Famostar, Etap, Lightronics, Saft packs, Saft accus's, Saft accupacks, Saft vervanging accu's en Philips.

De toepassing van accupacks

Een accupack is een samenstelling van meerdere oplaadbare batterijen. Dit soort accupacks zijn toepasbaar in veel verschillende producten. In noodverlichting zit bijvoorbeeld altijd een accupack. Op deze manier kan de noodverlichting worden ingeschakeld als de elektriciteit uitvalt. Een accupack wordt ook gebruikt op de beveiligingsmarkt, op de installatiemarkt en in ziekenhuizen.

Neem contact op met Battery Benelux

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Battery Benelux als uw leverancier van accupacks? Neem dan contact met ons op of lees meer informatie op onze website. Graag vertellen wij u wat allemaal mogelijk is met de levering van verschillende accupacks.  Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)297 53 06 01.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures