Batterijen voor de fietsspecialist en wielerzaken

Als u op zoek bent naar batterijen voor in uw fietsenwinkel, dan kunt u deze bij Battery Benelux inkopen. Wij leveren bijna alle batterijen voor o.a. fietsverlichting, kilometertellers en power- en vermogensmeters uit voorraad. De meeste soorten batterijen kunt u op deze pagina of elders op onze website vinden. Heeft u een specifieke batterij nodig? Neem dan contact met ons op.

In ons assortiment vindt u diverse soorten knoopcellen. Deze worden door fietsers gebruikt voor bijvoorbeeld fietsverlichting. De fanatieke wielrenner of mountainbiker gebruikt knoopcellen voor zijn of haar vermogensmeter. Als fietsenwinkel is het daarom handig om deze batterijen aan te bieden in de winkel. 

Daarnaast bieden wij u ook verschillende soorten alkaline en lithium batterijen aan. Denk hierbij aan de bekende AA en AAA batterijen. Van dit type bieden wij de batterij voor eenmalig gebruik, maar ook de oplaadbare variant aan. Voor de oplaadbare batterijen bieden wij ook verschillende batterijladers aan. 

Natuurlijk wilt u, net als wij, kwalitatieve batterijen aanbieden aan uw klanten. Wij verkopen dan ook uitsluitend A-merk batterijen van o.a. de merken Duracell (Industrial), Duracell Procell, Varta en Energizer.

Muziek luisteren op de fiets

Veel fietsers vinden het prettig om muziek te luisteren op de fiets. Een veelgehoorde klacht is dat omgevingsgeluiden zoals auto’s niet gehoord worden. Dit komt doordat de meeste hoofdtelefoons en oordopjes de gehoorgang afsluiten. 

Met de AfterShokz hoofdtelefoons is dit verleden tijd. Deze open ear hoofdtelefoons werken namelijk via botgeleiding oftewel bone conduction. Met deze technologie wordt het geluid via de jukbeenderen naar het binnenoor geleid. Hierdoor blijft de gehoorgang vrij, waardoor omgevingsgeluiden hoorbaar blijven en er gesprekken gevoerd kunnen worden met anderen. De AfterShokz hoofdtelefoons werken via Bluetooth en zijn ook geschikt om handsfree te bellen.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Fietsbord voor slechthorenden

Het Limited Hearing Symbool informeert en laat in één oogopslag zien dat er te makenis met een gehoorbeperking. Het draagt onder andere bij aan de zichtbaarheid in het verkeer. Dit heeft een direct en positief effect op de zelfverzekerdheid en bewegingsvrijheid, zowel in het verkeer als in openbare ruimtes.

Klik hier voor alle Limited Hearing artikelen.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures