Eveready

Bent u op zoek naar een batterijen distributeur van het batterijmerk Eveready? Battery Benelux is exclusief distributeur van Eveready batterijen in de Benelux. Bij Battery Benelux vindt u Eveready batterijen tegen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Eveready alkaline batterijen

Eveready is een betrouwbaar batterijmerk met veel soorten batterijen. Eveready technologie heeft bijvoorbeeld de Eveready alkaline batterij ontwikkeld. Deze Eveready alkaline batterij is verkrijgbaar in voltages van 1,5 tot 12,0. Het alkalische systeem heeft veel voordelen ten opzichte van een koolstofzink batterij. De Eveready alkaline batterijen hebben een lagere en meer stabiele interne weerstand, een betere prestatie bij lage temperatuur, een hogere energiedichtheid en de Eveready alkaline batterijen zijn zuinig.

Batterijen groothandel Battery Benelux

Al meer dan twintig jaar heeft Battery Benelux ervaring in de wereld van batterijen. Battery Benelux richt zich als distributeur van Eveready op het gebruik van Eveready producten in de industrie, het OEM, de overheid en grootverbruikers. Naast distributeur van Eveready batterijen is Battery Benelux ook exclusief agent en voorraadhoudend importeur/distributeur van onder andere Powersonic, Energizer en Ultralife. Hebt u interesse in Battery Benelux als uw exclusief distributeur van batterijen? Neem contact op!

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures