Energizer lithium batterijen

Energizer lithium batterijen hebben veel voordelen en zijn dan ook onmisbaar in uw batterijen voorraad. Battery Benelux heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van batterijen en levert Energizer lithium batterijen dan ook met een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Naast leverancier van Energizer lithium batterijen is Battery Benelux ook exclusief leverancier en distributeur van Ultralife, Powersonic en Eveready.

Voordelen van Energizer lithium batterijen

Energizer lithium batterijen zijn toepasbaar in verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ze bijvoorbeeld gebruiken in afstandsbedieningen, zakrekenmachines, uurwerken en personenweegschalen. Naast het feit dat Energizer lithium batterijen te gebruiken zijn in veel apparaten, hebben de batterijen zelf ook veel voordelen. Zo hebben de Energizer lithium batterijen een zeer hoge energie dichtheid en een krachtig prestatievermogen. Daarnaast hebben ze een lage interne weerstand en presteren de Energizer lithium batterijen ook bij lage temperaturen heel goed. Wilt u meer informatie over Energizer lithium batterijen? Neem dan contact met ons op of lees meer op de website!

Zoekt u een leverancier voor Energizer lithium batterijen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden als Battery Benelux als uw batterijen leverancier? Graag vertellen wij u uitgebreid onze groothandel en de mogelijkheden daarvan. Naast groothandel van Energizer lithium batterijen vindt u bij ons een nog veel groter aanbod in batterijen. Bekijk onze website of vraag meer informatie aan door middel van ons contactformulier in te vullen! Wij staan u graag te woord!

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures