Duracell Procell

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van Duracell Procell batterijen? Battery Benelux heeft al meer dan 20 jaar ervaring met de levering van batterijen en we zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste batterijen groothandel van de Benelux. Ook Duracell Procell batterijen behoren tot ons ruime aanbod!

Industriële Duracell Procell batterijen

Duracell heeft de Procell batterijen speciaal ontwikkeld voor de industrie. Deze Duracell Procell batterijen zijn vaak duurzame energiebronnen die vaak worden toegepast bij applicaties die continu gebruikt worden. De Procell batterijen werken uitstekend onder extreme temperaturen. Ook kunt u ze wel zeven jaar bewaren in opslag. Aan de Duracell Procell batterij is geen kwik toegevoegd en ook dit zorgt voor vele voordelen. Dankzij de vele voordelen van de Duracell Procell batterijen is deze zeer populaire bij industriële bedrijven.

Wilt u meer weten over de Duracell Procell batterijen? Neem dan contact op met Battery Benelux. We vertellen u graag meer over dit type batterij en de bijbehorende prijzen.

Battery Benelux: exclusief distributeur

Batterij Benelux bestaat al ruim 20 jaar. Naast de levering van de Duracell Procell batterij behoren ook talrijke andere batterijen tot ons assortiment. Zo zijn we onder andere exclusief leverancier en distributeur van Energizer, Eveready, Powersonic en Ultralife. Wilt u meer weten over de producten van Battery Benelux? Neem dan contact met ons op. We geven u graag uitgebreid informatie.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures