Duracell AA batterij

Battery Benelux is al ruim 20 jaar leverancier van het grootste aanbod batterijen van de Benelux. Bij ons aanbod batterijen hoort natuurlijk ook de bekende Duracell AA batterij. De Duracell AA batterij is een zeer kwalitatieve batterij met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van de Duracell AA batterij? Dan is Battery Benelux uw partij!

De Duracell AA batterij: sterk en duurzaam

Een Duracell AA batterij is zeer sterk en duurzaam en mag niet ontbreken in uw batterijen assortiment. Bij Battery Benelux hebt u naast de Duracell AA batterij ook keus uit een ruim aanbod andere Duracell batterijsoorten. Zo vindt u bij ons onder andere de Duracell Ultra Power batterij. Deze batterij levert wel 40% meer vermogen dan de Duracell Plus AA batterij. Wilt u meer weten over het uitgebreide Duracell aanbod van Battery Benelux? Neem dan contact op met Battery Benelux. We geven u graag uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden met de Duracell AA batterij.

Duracell batterijengroothandel

Battery Benelux is al meer dan 20 jaar te vinden in de wereld van de batterij. We hebben de grootste batterijenwinkel van de Benelux. Naast Duracell leveren we dan ook veel meer soorten batterijen. We zijn onder andere exclusief distributeur en leverancier van Energizer, Eveready, Ultralife en Powersonic. Wilt u meer weten over ons aanbod batterijen? Neem dan contact met ons op. Graag geven we u advies over de verschillende batterijmerken en bespreken we met u de mogelijkheden om uw exclusieve leverancier van Duracell AA batterijen te worden!

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures