Distributeur Procell

Zoekt u een distributeur die u al uw Procell batterijen kan leveren? Battery Benelux is een zeer betrouwbare partij. Al meer dan twintig jaar hebben wij ervaring op het gebied van de distributie van batterijen. Battery Benelux is naast distributeur van Procell ook exclusief leverancier en distributeur van batterijmerken Energizer, Saft, Ultralife en Eveready. Bij het distribueren van Procell batterijen richten we ons voornamelijk op de overheid, het OEM, de industrie en grootverbruikers.

Procell batterijen

Distributeur van Procell Battery Benelux levert deze batterijen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. Batterijmerk Procell is speciaal door Duracell ontwikkeld voor de industrie. Procell batterijen zijn duurzame energiebronnen die vaak worden toegepast bij applicaties voor continu gebruik. De Duracell Procell batterijen werken goed onder extreme temperaturen ook is een Procell batterij houdbaar tot wel zeven jaar na opgeslagen. Al veel bedrijven gingen u voor en nemen hun Procell batterijen af bij Battery Benelux, distributeur van Procell.

Battery Benelux uw distributeur van Procell?

Wilt u dat Battery Benelux uw distributeur van Procell batterijen wordt? Neem dan contact met ons op. Graag geven we u advies over de verschillende mogelijkheden bij onze groothandel. Wilt u meer weten over groothandel Battery Benelux? En wilt u dat Battery Benelux uw distributeur wordt van ook andere batterijmerken naast Procell? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures