cr2032 batterijen

Een CR2032 knoopcelbatterij wordt vaak gebruikt in hoortoestellen, weegschalen, rookmelders, moederborden, glucosemeters, hartslagmeters, en voor autosleutels. CR2032 batterijen hebben een diameter van 20mm en zijn 3.2mm dik. Onze CR2032-batterijen zijn van het merk Energizer: een merk dat bekend staat om zijn lange levensduur, hoge vermogen en uitstekende betrouwbaarheid.

cr2032 batterijen groothandel

Bij groothandel Battery Benelux kunt u als groothandel cr2032 batterijen bestellen, en daarnaast ook oplaadbare batterijen voor hoortoestellen, Energizer zilveroxide knoopcel batterijen, Alkaline knoopcellen en Lithium knoopcel batterijen anders dan het type cr2032.

Een knoopcel batterij waaronder de cr2032 batterij is een schijfvormige batterij bestaande uit een metalen busje met een metalen deksel. De naam 'knoopcel' verwijst naar de gelijkenis met een knoop en naar het feit dat het om slechts één batterijcel gaat. Knoopcel batterijen zijn verkrijgbaar in allerlei maten en met uiteenlopende spanningen en energie-inhoud.

Battery Benelux als uw leverancier?

Battery Benelux adviseert u graag over de verschillende batterijen. Wilt u meer weten over Battery Benelux als uw distributeur van batterijen? Neem contact op!

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures