Batterijen kopen

Bent u groothandel en wilt u batterijen kopen, maak kennis met Battery Benelux. Wij zijn professioneel leverancier van (oplaadbare) batterijen, de grootste in de Benelux.

Alle soorten & type batterijen kopen

Natuurlijk leveren wij de standaard batterijen zoals oplaadbare batterijen, AA batterijen en knoopcel batterijen. Naast de standaard batterijen leveren we onder andere ook alkaline batterijen zoals: N, 10GA, 11GA, 13 GA, 23A, 26A, 27A en 4LR44. Bekijk een volledig overzicht van de soorten batterijen

Battery Benelux levert u altijd kwalitatief goede batterijen. Omdat wij zoveel verschillende soorten batterijen leveren, is er altijd wel een batterij die aansluit bij uw eisen. Niet alleen de batterijen van Battery Benelux zijn betrouwbaar. U kunt ook op een professionele en betrouwbare dienstverlening van Battery Benelux rekenen. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van batterijen weten we precies welke batterij het beste bij uw gebruik past.

Eigen assemblage van batterypacks

Battery Benelux heeft een eigen assemblage/produktie van batterypacks en is daardoor één van de grotere leveranciers van accupacks voor o.a. noodverlichting, armaturen, beveiligingssystemen en andere toepassingen.

Battery Benelux als uw leverancier?

Battery Benelux adviseert u graag over de verschillende batterijen. Zo ontvangt u altijd batterijen die geschikt zijn voor u. Wilt u meer weten over Battery Benelux als uw distributeur van batterijen? Neem contact op!

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures