Batterijen groothandel

Zoek u een batterijen-groothandel? Dan bent u bij Battery Benelux, één van de grootste groothandels in batterijen en accu's binnen Nederland, België en Luxemburg, aan het juiste adres. Battery Benelux is al meer dan twintig jaar exclusief distributeur en voorraadhoudend importeur van vooraanstaande kwaliteitsmerken. In ons assortiment vindt u alle denkbre soorten batterijen en accu's, voor zowel retail als voor professionele toepassing (brand-en inbraakbeveiliging, loodaccu's, noodstroomvoorziening, industriële batterijen enzovoort).

Batterijen Groothandel

Batterijen en accu's: onze merken

Voor Ultralife, Power-Sonic, Eveready en Energizer is Battery Benelux de exclusieve distributeur binnen de Benelux. Daarnaast zijn wij distributeur voor diverse bekende A-merken, zoals bijvoorbeeld Duracell, Procell en Saft. De levering van batterijen, accu's, opladers en stroomleveraars is vooral gericht op OEM, de industrie, grootverbruikers en overheid. Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten.

Producten van Battery Benelux

U kunt bij onze batterijen groothandel terecht voor o.a. alkaline batterijen, zink carbon batterijen, blok batterijen, industriële batterijen, knoopcellen, oplaadbare batterijen, lithium batterijen, loodaccu's, battery packs en noodverlichting packs. Daarnaast levert Battery Benelux ook aanverwante producten zoals zaklampen, batterij laders en voedingen. Uniek is ook onze collectie hoorbatterijen, welke we kunnen leveren aan bijvoorbeeld audiciens.

Zoekt u een batterijen groothandel?

Battery Benelux levert als groothandel uitsluitend aan zakelijke afnemers, zoals bijvoorbeeld retail en professionele eindgebruikers. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan een login aan voor ons Client Portal. Daar heeft u niet alleen inzicht in ons volledige productassortiment, maar kunt u ook uw bestellingen plaatsen. Heeft u vragen over onze diensten en producten? Dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier, op deze website of door te bellen met +31 (0)297-530601. We helpen u graag.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures