Batterij groothandel

Zoekt u een leverancier die vrijwel elk soort batterij levert? Battery Benelux is al twintig jaar één van de grootste batterij groothandelaren in de Benelux. Wij werken als exclusief agent, voorraadhoudend importeur en distributeur van batterij.

Battery Benelux heeft merken als Eveready, Powersonic, Ultralife en Energizer. We leveren standaard batterijen zoals de AA batterij, de oplaadbare batterij en de knoopcel batterij. Ook leveren we onder andere accupacks, batterypacks, laders, en verschillende alkaline batterijen: N, 10GA, 11GA, 13 GA, 23A, 26A, 27A en 4LR44.

Kwalitatieve batterijen

Battery Benelux levert u altijd een batterij met kwaliteit. Omdat wij zoveel soorten batterijen in ons assortiment hebben, is er altijd wel een batterij die bij uw eisen aansluit. Net als de kwaliteit die u verwacht van de batterij, kunt u ook een kwalitatieve dienstverlening van Battery Benelux verwachten. Door de jarenlange ervaring binnen de wereld van de batterij, kunt u altijd op de kennis en professionaliteit van Battery Benelux rekenen. Bekijk alle soorten batterijen uit ons assortiment.

Battery Benelux als uw batterij leverancier?

Omdat er zoveel verschillende batterijen zijn, adviseert Battery Benelux u graag welk soort batterij voor u het meest geschikt is. Wilt u meer weten over een bepaald soort batterij? En wilt u direct weten of Battery Benelux uw batterij leverancier kan worden? Vul dan het contactformulier in of bel met +31 (0)297 530 601.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures