Leverancier accupacks

Bent u op zoek naar een leverancier van accupacks? Battery Benelux heeft ruime ervaring met de levering van vrijwel elke soort accupack.

Bij onze groothandel kunt u als leverancier terecht voor accupacks van vrijwel alle soorten en merken, waaronder noodverlichtingpacks, batterypacks, vervangingsaccu's en vervangingsaccu's voor de noodverlichting. Battery Benelux levert onder andere de volgende merken: Van Lien, Blessing, Famostar, Etap, Lightronics, Philips en Saft.

Accupacks voor professionele toepassingen

Een samenstelling van meerdere oplaadbare batterijen heet een accupack. Een dergelijk accupack is toepasbaar in verschillende producten. In noodverlichting zit altijd een accupack, zodat de noodverlichting kan worden ingeschakeld als de elektriciteit uitvalt. Een accu pack wordt onder andere ook gebruikt op de beveiligingsmarkt (toegangscontrole, sloten), in ziekenhuizen en op de installatiemarkt.

Twintig jaar ervaring met accupacks

Battery Benelux is al ruim twintig jaar distributeur en voorraadhoudend importeur van onder andere batterijen en accupacks van de merken Energizer, Eveready, Ultralife en Powersonic. Wij leveren onze batterijen en accupacks alleen aan het OEM, de overheid, de industrie en grootverbruikers. Wilt u dat Battery Benelux uw leverancier van accupacks wordt? Maak dan gebruik van ons contactformulier. U kunt ook bellen met +31 (0)297 53 06 01.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures