AA batterijen

Battery Benelux is al twintig jaar lang één van de grootste batterijengroothandelaren in de Benelux. Battery Benelux werkt als exclusief agent, voorraadhoudend importeur en distributeur van de volgende merken: Energizer, Eveready, Powersonic en Ultralife. Ook leveren wij de AA batterij waar u naar op zoek bent. Net als oplaadbare batterijen, alkaline batterijen, zink carbon batterijen, knoopcel batterijen, lithium batterijen en industriële batterijen.

Type AA batterijen

De welbekende AA batterij valt onder de categorie alkaline batterijen. Een alkaline batterij is een batterij met veel kwaliteit. De AA batterij levert bijvoorbeeld 3,5 keer zoveel energie in vergelijking met een zink-koolstofcel. Ook gaat een alkaline AA batterij langer mee en ze kunnen meer opslaan. Daarom gebruikt men steeds vaker een alkaline batterij.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze groothandel in batterijen, neem contact op met Battery Benelux via de mail of bel met +31 (0)297530601. Wij leveren ook hoortoestel batterijen, lithium batterijen, accupacks, oplaadbare batterijen en knoopcel batterijen

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Diverse typen alkaline batterijen

Battery Benelux levert veel verschillende types alkaline batterijen naast de AA batterij. Natuurlijk de bekende types AAA, 9m C en D. Battery Benelux levert ook andere alkaline batterijen zoals 4LR44, N, 23A, 26A, 27A, 10GA, 11GA en 13GA. Wij leveren aan professionele grootverbruikers, niet aan consumenten. 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures