Leverancier AA-batterijen

Battery Benelux is al twintig jaar lang één van de grootste batterijengroothandelaren in de Benelux. Battery Benelux werkt als exclusief agent, voorraadhoudend importeur en distributeur van de volgende merken: Energizer, Eveready, Powersonic en Ultralife. Ook leveren wij de AA batterij waar u naar op zoek bent. Net als oplaadbare batterijen, alkaline batterijen, zink carbon batterijen, knoopcel batterijen, lithium batterijen en industriële batterijen.

AA batterij met kwaliteit

De welbekende AA batterij valt onder de categorie alkaline batterijen. Een alkaline batterij is een batterij met veel kwaliteit. De AA batterij levert bijvoorbeeld 3,5 keer zoveel energie in vergelijking met een zink-koolstofcel. Ook gaat een alkaline AA batterij langer mee en ze kunnen meer opslaan. Daarom gebruikt men steeds vaker een alkaline batterij.

Allerlei typen batterijen

Battery Benelux levert veel verschillende types alkaline batterijen naast de AA batterij. Natuurlijk de bekende types AAA, 9m C en D. Battery Benelux levert ook andere alkaline batterijen zoals 4LR44, N, 23A, 26A, 27A, 10GA, 11GA en 13GA. Wij leveren aan professionele grootverbruikers en dus niet aan de consument.

Wilt u weten of Battery Benelux uw leverancier kan worden van de AA batterij die u zoekt?

Neem contact op met Battery Benelux via de mail of bel met +31 (0)297530601.

Meer informatie?

Vul dan uw gegevens in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures