Op zoek naar een alkaline batterij leverancier?

Alkaline batterijen zijn batterijen van hoge kwaliteit. Alkaline batterijen leveren namelijk 3,5 keer zoveel energie in vergelijk met een zink-koolstofcel. Ook hebben alkaline batterijen een lange levensduur en een hoog opslagvermogen. Om deze redenen worden alkaline batterijen steeds vaker gebruikt.

Alkaline batterijen

Gebruik van alkaline batterijen

Alkaline batterijen hebben veel gebruikstoepassingen: in zaklampen, speelgoed, klokken, camera's, draadloze toetsenborden, afstandbedieningen, enz. Alkaline batterijen zijn goed toepasbaar omdat de prestatie tevens goed is bij lage temperaturen.

Leverancier van alkaline batterijen

Battery Benelux levert de alkaline batterijen in verschillende types. Naast de bekende types AA, AAA, 9, C en D levert Battery Benelux ook de volgende types alkaline batterijen: 4LR44, N, 23A, 26A, 27A 10 GA, 11GA, en 13GA.

Battery Benelux is exclusief agent en voorraadhoudend distributeur / importeur van o.a. Eveready, Powersonic, Energizer en Ultralife. Battery Benelux richt zich op de levering van verschillende soorten batterijen en accu's voor de overheid, OEM, industrie en professionele verbruikers.

Bekijk het product overzicht

Werking van de alkaline batterij

De belangrijkste onderdelen van alkaline batterijen is de zinkpoederpasta en een laagje van mangaanoxide en grafiet. Alkaline batterijen kunnen 3,5 keer zoveel energie leveren omdat de zinkpoederpasta veel meer oppervlakte vertoond dan wanneer de huls van zink is.

Neem contact op met Battery Benelux

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures