Handschoenen

Virussen en micro-organismen kunnen zich gemakkelijk verspreiden via de handen. Battery Benelux biedt de juiste artikelen aan die bijdragen aan een goede handhygiëne. Zo leveren wij verschillende wegwerp hygiëne handschoenen aan die, bij het juiste gebruik, helpen bij het waarborgen van de hygiëne-eisen. Door het dragen van handschoenen voorkomt u dat bacteriën, virussen of schimmels op de handen blijven kleven en kunnen daarom helpen besmetting tegen te gaan. Bescherm uzelf en de mensen om u heen tegen ziekteverwekkers. Bekijk hieronder ons aanbod aan wegwerp handschoenen. ↓ 

Bescherming tegen ziektekiemen 

Vooral in de huidige situatie is het van belang dat de hygiëne-eisen gewaarborgd worden. Battery Benelux levert de middelen die bijdragen aan een juiste handhygiëne. Op deze manier helpen wij u de juiste bescherming te bieden tegen virussen, bacteriën en andere ziektekiemen. Met wegwerp handschoenen vermijdt u dat deze microdeeltjes op de handen terecht komen wat tot een mogelijke besmetting kan leiden. Bescherm uzelf en anderen en bestel de handschoenen bij de groothandel Battery Benelux. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op. 

Ruim Assortiment Wegwerp Handschoenen 

Bij Battery Benelux heeft u een ruime keuze in hygiëne handschoenen. Wij bieden poedervrije hygiëne handschoenen aan van verschillende materialen (nitril, latex en vinyl). De handschoenen zijn verkrijgbaar in small, medium, en large. Naast handschoenen bieden wij ook handdesinfectie en desinfectiemiddelen voor de werkplek aan. Bestel de artikelen via de Client Portal.

Battery Benelux staat voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures