Horloge Batterijen

Batterijen voor een horloge zijn vaak gemaakt van zilveroxide. Het voordeel van deze batterij is dat de batterij niet snel zal gaan lekken in het horloge. Bekijk hieronder ons aanbod aan horloge batterijen.↓ Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op via de telefoon of het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Welke batterij moet er in een horloge?

Voor een horloge kunt u het beste kiezen voor een batterij van zilveroxide. De batterijen lekken minder stel dan een alkaline batterij. Bij Battery Benelux vindt u horloge batterijen van het merk Varta. De batterijen zijn van hoge kwaliteit. Weet u nog niet zeker welke batterij u nodig heeft? Neem dan contact met ons op.

Koop uw Batterijen en Accu's bij de batterijen groothandel Battery Benelux

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor al uw batterijen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Battery Benelux levert alles op het gebied van batterijen. Bij ons vindt u batterijen van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Wij hebben een breed assortiment aan accu's en batterijen van hoogwaardige kwaliteit. Besteld u bij ons dan bent u verzekert van goede producten. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten. Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw horloge batterijen via onze Client Portal.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures