Hoortoestel Batterijen

Bij een hoortoestel batterij is het belangrijk te kijken naar de kleurcode; 10 geel, 13 oranje, 312 bruin en 675 blauw. Deze zegt onder andere iets over de levensduur van de batterij. Wij leveren gehoorapparaat batterijen van merken als Rayovac, Power One en I Cell Tech. Bekijk ons aanbod aan hoortoestel apparaten hieronder.↓ Heb u een vraag over de hoortoestel batterijen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u bij het vinden van de juiste gehoorapparaat batterijen.

Welke hoortoestel batterij heb ik nodig?

Hoortoestel batterijen hebben een kleurcode. Weet u nog niet zeker welke batterij u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juist hoortoestel batterij.

Koop uw Batterijen en Accu's bij de batterijen groothandel Battery Benelux

Bent u op zoek naar een betrouwbare batterijen leverancier? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Battery Benelux levert alles op het gebied van batterijen en accu's. Bij ons vindt u batterijen van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Wij hebben een breed assortiment aan artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Bestelt u bij ons dan bent u verzekert van goede producten. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten.

Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw hoortoestel batterijen via onze Client Portal.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures