Alkaline Knoopcel

De alkaline knoopcel batterij wordt vaak gebruikt in allerlei huishoudelijke apparaten. Bij de knoopcel is belangrijk te kijken naar het typeaanduiding. Dit is een code met de bijvoorbeeld de letters LR gevolgd door twee cijfers. Met de juiste batterij functioneert het apparaat het beste. Zorg daarom dat u de juiste batterij bemachtigd. Bekijk hieronder ons aanbod aan alkaline knoopcellen. ↓ Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste batterij? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier. We helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste alkaline knoopcel batterij. 

Koop uw Alkaline Knoopcel bij de batterijen groothandel Battery Benelux

Bent u op zoek naar een betrouwbare batterijen groothandel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Battery Benelux levert alles op het gebied van batterijen. Bij ons vindt u batterijen van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Wij hebben een breed assortiment aan accu's en batterijen van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons bent u verzekert van goede producten. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten.

Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw alkaline knoopcel batterijen via onze Client Portal.

Hulp bij het vinden van de juiste Batterij.

Naast Alkaline leveren wij ook lithium knoopcellen. De juiste batterij vinden kan soms lastig zijn. Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste producten of heeft u vragen over het formaat, capaciteit of merk van de batterij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u verder in het vinden van de juiste batterij of accu.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures