Knoopcellen


De knoopcel batterij kent vele toepassingen. Zo wordt de batterij vaak gebruikt in horloges, afstandsbedieningen en andere huishoudelijke apparaten. Bij Battery Benelux bieden wij een ruime selectie aan lithium en alkaline knoopcellen aan.

Daarnaast zijn de batterijen verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De afmeting en samenstelling wordt aangegeven met de letters en cijfers op de batterij. Bekijk hieronder ons aanbod aan knoopcel batterijen. ↓  De juiste knoopcel batterij vinden kan soms lastig zijn. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste batterij. Neem contact met ons op via het contactformulier.Hulp bij het vinden van de juist knoopcel batterij.

Bij de knoopcel batterij is het belangrijk dat u kijkt naar de code op de batterij. Met de juiste batterij zal uw apparaat het beste functioneren. We begrijpen dat het af en toe lastig is de juiste batterij te vinden. Hiervoor kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juist knoopcel Batterij.

De groothandel in knoopcel batterijen

Bent u op zoek naar een betrouwbare knoopcel batterijen groothandel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Battery Benelux levert batterijen van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Ons assortiment bevat knoopcellen van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons bent u verzekert van goede producten. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten. Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid


Meld u aan bij onze client portal

Wilt u meer informatie over onze prijzen?
Meld u dan aan bij onze client portal en bestel eenvoudig en snel uw knoopcel batterijen. Naar de Client Portal.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures