D-Batterijen

De alkaline type D-batterij is een grote ronde batterij met veel capaciteit. De D batterij word ook wel monocel genoemd. Battery Benelux levert D-batterijen van verschillende merken als Duracell, Varta Energizer en Sony. Bekijk hieronder ons aanbod. ↓  Heeft u vragen of de batterijen? Laat het ons weten en neem contact op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder. 

Koop uw Batterijen en accu's bij batterijen groothandel Battery Benelux

Bent u op zoek naar een groothandel of leverancier voor al uw accu's en batterijen? Dan bent u bij ons het juiste adres. Battery Benelux levert batterijen van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Wij hebben een breed assortiment aan accu's en batterijen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten.
Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw type D-batterijen via onze Client Portal.

Hulp bij het vinden van de juiste Batterij

Naast alkaline D-batterijen leveren wij ook lithium D-batterijen en oplaadbare D-batterijen. De juiste batterij vinden kan soms lastig zijn. Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste producten of heeft u vragen over het formaat, capaciteit of merk van de batterij, neem dan contact met ons op. Wij helpen u verder in het vinden van de juiste batterij of accu.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures