C-Batterijen

De alkaline type C-batterij is een grote ronde batterij met veel capaciteit. De batterij word ook wel de Engelse staafbatterij genoemd. Bij Battery Benelux vindt u C-batterijen van merken als Duracell, Energizer, en Varta. Bekijk ons assortiment aan C batterijen hieronder. ↓ Heeft u een vragen over de C-Batterij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste batterij.

Koop uw Batterijen bij Batterijen groothandel Battery Benelux,

Bent u op zoek naar een betrouwbare batterijen groothandel? Dan bent u bij het juiste adres. Battery Benelux levert verschillende type batterijen van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Wij hebben een breed assortiment aan accu's en batterijen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten. Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw C-Batterijen via onze Client Portal.

Hulp bij het vinden van de juiste Batterij.

Naast Alkaline leveren wij ook lithium C-batterijen en oplaadbare C-batterijen. De juiste batterij vinden kan soms lastig zijn. Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste producten of heeft u vragen over het formaat, capaciteit of merk van de batterij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u verder in het vinden van de juiste batterij of accu.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures