Blokbatterijen

De alkaline blokbatterij is een grote batterij met veel capaciteit. Bij Battery Benelux bieden wij blokbatterijen aan van merken als Duracell, Varta, Energizer, Everready en Parasonic. Bekijk ons aanbod aan blokbatterijen hieronder.↓ Hebt u een vraag over de Blokbatterij of over andere producten? Laat het ons weten en neem contact op via het contactformulier.

Koop uw Batterijen en accu's bij batterijen groothandel Battery Benelux

Bent u op zoek naar een betrouwbare batterijen groothandel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Battery Benelux levert alles op het gebied van batterijen en accu's. Ons assortiment bevat producten van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Wij hebben een breed assortiment aan accu's en batterijen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten.

Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw Blokbatterij batterij batterijen via onze Client Portal.

Hulp bij het vinden van de juiste Batterij

De juiste batterij vinden kan soms lastig zijn. Met vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem contact op met ons via het contactformulier of via de telefoon. Wij helpen u verder in het vinden van de juiste producten!

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures